100 GÜNE 100 KİTAP PROJESİ

Okulumuz öğretmenlerinden Sevgi Meral ŞENGÜLER, Canan AKKAŞ, Sadiye ÖZCAN, Raziye IŞIK BALCI, Bu projeyi yürütmektedir.

100 GÜNE 100 KİTAP PROJESİ

09-12-2020

Projemizin 4. yılında kalite etiketine başvurma amacı taşımamaktadır. Öğretmen, veli ve öğrencilerin doğru kitaplar seçemediği görülerek projeye başlanmıştır. nitelikli çocuk kitabı algısını geliştirmeye çalışılacaktır. Pandemi sürecinden dolayı Yıl boyunca yayın evlerinden izin alarak instagram üzerinden 100 nitelikli çocuk kitabı okunacaktır. Veli ve öğretmenler için eğitimler düzenlenecektir.

Öğrenci, öğretmen ve velilere nitelikli çocuk kitabının öğretilmesi.
Öğretmen ve velilerin birçok konuda bilgilendirilmesi.

ÇALIŞMA SÜRECI

Proje 150 öğretmen olarak planlanmaktadır. Pandemi dolayısıyla instagram üzerinden yayın evlerinden izin alınarak 100 nıtelıklı çocuk kıtabı çocuklara okunacaktır.

Nitelikli çocuk kitabı algısının değişmesi beklenmektedir.
Sadece projedeki çocuklara değil Proje dışındaki çocuklara dokunulması hedeflenmektedir.

Ulaşılması zor olan kitaplara çocuklar ulaştırılacaktır.

09-12-2020